Курс Ламиниране, Ботокс и Боядисване на Мигли


Дати на провеждане за м. Октомври:

20.10.2017 г. от 11:00 ч.


23.10.2017 от 11:00ч.

Еднодневен курс със съчетани часове по теория и практика. За практиката се работи един в/у друг или който желае води свой манекен.

Перманентното извиване на мигли е много ефикасно,предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба на какъвто и да е грим. Ефектът трае повече до 3 месеца, процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.

Процедурата освен траен цвят, естествено удължава миглите. За нея се използват специални  еднократни ролки, дълги няколко сантиметра, с дебелина, в зависимост от желанието на клиентката и желания  ефект. Миглите се обработват със специален препарат – безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се отмива и се поставя фиксатор, накрая се махат ролките.

Продължителността на процедурата е около 30 минути. След нея миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите както масовите гримове.
Не се изисква поддръжка. С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна – графитено черно, отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.

Програма:

• Теоретично запознаване с технологията по перманентно извиване и боядисване на мигли
• Запознаване с показания и противопоказания;
• Материалознание и продукти;
• Необходимо оборудване;
• Видове техники на работа
• Демонстрация на технологията
• Практическа част

След завършване на курса има възможност за закупуване на материали за работа.

Редовна Цена: 250 лв