Диамантено микродермабразио


Почистване на лице с Диамантено Микродермабразио

Какво е Микродермабразио?
Микродермабразио е бърза нехимична и неинвазивна процедура, която с помоща на микрокристали отстранява най-горния слой клетки на кожата /сухите, мъртви клетки/, стимулирайки образуването на нова гладка и чиста повърхност, за да разкрие по-млада, с по-здравословен вид кожа.

Терапията коригира повърхността на кожата, акне, някои видове белези, подпомага заличаването на фините линии на лицето или бръчки, старчески петна, слънчеви увреждания, неравномерна пигментация, запушени пори, проблеми в структурата на кожата.

Микродермабразиото също така насърчава производството на нов слой клетки с по-високи нива на колаген и еластан, което допълнително допринася за подобреният външен вид на кожата ви.

Фотон терапия
Силата на фотон терапията се крие в пулсовата светлина (IPL). Светлинните вълни проникват дълбоко в подкожните слоеве и там работят за подобряване на различни компоненти на кожната структура. Регулират активността на мастните клетки и намалябат отделянето на себум – синя светлина, регулират пигментацията и облекчават състоянието при чувствителни и склонни към розацея кожи.

Стъпки на процедурата

  • Демакиаж;
  • Микродермабразио;
  • Маска;
  • Влагане на серум с колаген, хиалурон или цитрусови витамини;
  • Фотон терапия с подходяща светлина, според типа и нуждите на кожата;
  • Нанасяне на финален продукт  според типа кожа.

Редовна цена: 50 лв.

Записването на час става поне 24 ч. предваритлено на телефон: 0876 93 09 73 или e-mail: ivvysstudio@gmail.com