Портфолио Графичен Дизайн

Портфолиото е най-добрия начин да се изрази личен стил на работа. Не е нужно да се пишат поетични и детайлни описания или да се съчинява и облива с допълнителен текст съдържанието. Това, което е необходимо да се направи, е визуално представяне на реализираните проекти.

Насладете се на нашите, върху които имахме възможността и удоволствието да творим.

За нас ще бъде удоволствие да работим заедно!

Благодарим! 

Екипът на Айвис Дизайн

Портфолиото е важна част от изграждане на имиджа на човек или фирма, особено тези които се занимават с визуализация и имплементация на идеи. То е вид история на израстване и натрупани познания. С него може крайният клиент да добие представа, дали това е, което наистина търси.

Каква е работата на графичния дизайнер за Вашата фирмена идентичност?

В най-честите случаи фирмената идентичност и корпоративния дизайн включват различни елементи. Лого и поддържащи графични елементи, съобразени с набор от правила, определящи цветовете, шрифтовете, изгледа на страниците и др. средства, осигуряващи визуална приемственост и разпознаваемост върху всички физически проявления на марката. 

Ние създаваме корпоративна реклама, продукт или услуга. Фирмената идентичност, с която Вашите клиенти ще ви запомнят! Айвис Дизайн ще разработи ръководство за фирмената идентичност, визията и дизайна на Вашата фирма. Във всичко това ние влагаме много любов, труд, креативност и привличащ окото дизайн, който изгражда запомнящя се образ на Вашата фирма пред света.

Call Now Button