Какво е графичен дизайн и с какво се занимава той?

Необходим ли е той за разработването на визията Вашия бизнес?

Logo Ivys Design 1

Графичният дизайн се използва за визуализация на дизайн, които е известен още като комуникативен дизайн. Той вдъхва живот на Вашия бранд, акцентирайки върху неговата отличителна черта.

Графичният дизайн включва в себе си задълбочени познания за композиция, форми и цветови гами. Тези елементи са необходими за създаване на цялостна визия.

Ролята на графичния дизайнер е да комбинира идеята на бизнеса Ви и актуалните трендове. По този начин ще се създава подходяща визия за съответната таргет група и се привлекат повече клиенти.

Каква е основната цел на графичния дизайн?

Основната цел на графичния дизайн е да направи бранда, разпознаваем и различим. Да събере в едно идеята и целта на корпоративната идентичност на съответния бизнес. Идеята е рекламният продукт да достигне до повече потребители и да се увеличат клиентите. 

Необходим ли Ви е графичен дизайнер?

„Айвис Дизайн“ Ви предоставя всичко необходимо в областта на дизайна за да развиете открояващ се и разпознаващ се бранд:

🖋️ Дизайн на лого
🖋️ Дизайн и предпечат на визитки
🖋️ Дизайн и предпечат на брошури
🖋️ Продуктови етикети
🖋️ Билбордове
🖋️ Уеб банери
🖋️ и много други

Разгледайте нашето
Графичен дизайн tools

Често задавани въпроси

Изработката на лого може да отнеме от 2 ден до 10 дни в зависимост от сложността и изискванията на клиента.

Файловете които се изпращат при приключване на работа се различават според вида на проекта.

Например: за изработка на лого файловете при готово проект са: .pdf, . png, .jpg, .eps, работните файлове и „Brand guide“ на използваните цветове и шрифтове. За изработка на уеб банер изпращаме: png, .jpg и работни файлове.

От всеки проект се запазва копие при нас за определен период от време и файловете могат да се възстановят при необходимост. 

На пазара има голям избор от рекламни агенции и фирми за графичен дизайн. Всеки е с различен вкус и търси определена визия за себе си. Едно е сигурно! При нас ще откриете професионализъм и индивидуално отношение. 

Call Now Button