Контакти

Свържете се с нас. Вашата идея е на една стъпка разстояние до осъществяването си. Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас за да оформим визията на бизнеса Ви. Ако се свързвате с нас за първи път, ще ни е необходима кратка информация относно Вашата идея, целевата група и дали имате суров материал за вашият бъдещ проект. Очакваме с нетърпение да работим заедно по страхотния Ви нов проект.

Контакти

Пишете ни:

Контакти

Мнения на наши клиенти

Teodora Ivanova
21/12/2023
Ива е изключителен професионалист, който работи с голямо внимание към детайлите. Комуникацията с нея протича изключително гладко, откликва на всеки въпрос или молба бързо и своевременно. Ива има решение/предложение за всеки въпрос или желание на клиента, а в случаите, в които клиентът няма ясна визия как иска да изглеждат нещата, тя предлага интересни и креативни решения. Изключително доволна съм от работата ми с Ива и с удоволствие ще й се доверя отново в бъдещите ни проекти.
Zornitsa Vasileva
23/05/2023
Изключително професионално отношение, както в обслужването, така и в качеството и срока за изпълнение! Богат опит и много свежи идеи. Комуникацията е много лесна и разбираема! Доверихме им се на 100% и останахме очаровани от резултатите!! Препоръчвам!
Събин Ангелов
20/12/2022
Бързо и качевствено обслужване!
Atanas Panev
25/11/2022
Благодарности за прекрасната работа! Бързо, точно и коректно. Уникален дизайн с 100% качество!
Sisi Pisi
01/10/2019
Най-доброто място за мигли. Не бих се оставила в чужди ръце. Горещо препоръчвам!
Paolina Angelova
04/09/2019
Приятно място с истински професионалисти. Препоръчвам!
Call Now Button