Копирайтинг. Защо е необходимо съдържанието на сайта Ви да е качествено?

Копирайтинг и контент маркетинг са текстовeте, които имат стойност за потребителите, но не само. Те са полезни както за тях, така и за Вашия бизнес. Когато са направени правилно добрите текстове и уеб съдържание са уникални маркетингови техники, които помагат на оптимизацията за търсещите машини на сайта на бизнеса Ви.

Копирайт и контент маркетинг

Съдържанието, което се представя достига до умовете на потребителите, създава ясна и разбираема визия на Вашия бизнес. Копирайт текстовете са незаменима част от SEO оптимизацията, социалните мрежи, имейл маркетинг и други.

Текстовете имат различно предназначение и различна степен на уникалност, но във всичките им варианти без тях няма как да се постигат резултати и да се достига до така желаните крайни потребители.

Копирайтинг и контент маркетинг

Интересната, полезна и подходящо поднесена информация ще задържи посетителите на сайта Ви по-дълго време.  Публикациите с качествено съдържание са възможност да получите и повече линкове от авторитетни страници в мрежата. Всичко това ще бъде оценено от Google с по-висок рейтинг на сайта Ви.

Освен всичко останало ще помогне да привлече внимание към услугите или продуктите, които предлагате и то от органично търсене, което най-добрият резултат и основание за добре свършена работа.

Текстове

Текстовете с допълнителна стойност за потребителите са предпоставка за по-голям брой споделяния в социалните медии. Така повече хора могат научат за Вас и Вашия бизнес и да получите нови и лоялни клиенти. Копирайтинг

За да се постигне това, текстовете подлежат на усърдна работа от страна на копирайтъра, който прави дълбоки проучвания, за да разбере и да открие най-доброто и правилно съдържание за целите на Вашия бизнес. Все пак всеки е добър в различи сфери и е необходимо да се навлезе в най-различни теми за да може да се възпроизведе с най-подходящите думи това, което съответният бизнес иска да каже.

SEO оптимизация

Копирайтинг текстовете са от ключово значение за оптимизацията на един сайт без значение за какво става дума. Дали ще бъде презентация, реклама, комуникация към клиенти, блогове, фейсбук или съдържание за сайт и публикации. Ние можем да Ви предложим цялостна концепция за съдържание на сайт, поддръжка на блог и социалните медии, както и атрактивно написана реклама и точно продуктово описание.

Създаваме текстове по най-търсените ключови думи и ги оптимизираме спрямо изискванията за SEO оптимизацията. Това е цялостен процес с различни стратегии и тактики, класиращи Вашият уеб сайт на челни позиции в търсачките.

Както вече знаем оптимизацията е най-ефективната онлайн маркетингова стратегия за всеки бизнес.

Свържете се с нас и поръчайте съдържание, което ще помогне на Вашия бизнес.

ЦЕНИ ЗА КОПИРАЙТИНГ

Копирайтинг е

Писане на качествени текстове за сайтове, блогове, оптимизация, линкбилдинг. 

Копирайтинг за SEO оптимизация

Най-бързия начин за достигане на първи позиции в търсачките

Текстове за копирайтинг

Са с допълнителна стойност за потребителите са предпоставка за по-голям брой споделяния. 

Цена за копирайтинг услуги

До 300 думи 29 лв. Ако се закупи пакет за 5-10 публикации – 25 лв.

Често задавани въпроси?

Копирайтърът е “текстописец” или човек, създаващ съдържание в текстове. Неговата работа е свързана с проучване и опознаване на зададената задача, за да може да създаде качествени текстове, отговарящи на изискванията

Времето за писане зависи от няколко компонента, които са:

  • сложността на темата
  • вида на текста
  • целта на използване на текста
  • крайният срок на задачата.

Определя се също и от обема на работа, сложността на задачата, ангажираност и натоварване в дадения момент.

Това е текстово съдържание на публикации, които са фактор за добро класиране на даден сайт. Добавя се качествено съдържание за публикации, страници, блогове, линкбилдинг и т.н. Основната задача е да се подобри даден сайт за да се изпреварят конкурентите в позиционирането на сайта в търсачките. 

Не, не изпращаме безплатен тестови текст, а по-скоро линк (портфолио) на вече написани публикации.

Плащането се извършва само по  банков път след предоставяне на проформа фактура. 

Call Now Button