ЛИНКБИЛДИНГ

Чудили ли сте се някога колко ценни са линковете за търсачките на Google?

Какво е линкбилдинг (изграждане на връзки)?

Линкбилдинг е стандарт за всяка SEO стратегия. Нейната основа е базирана на изграждане на мрежа от връзки на страниците Ви, които показват доверие в Google.

Чрез връзки, web-crawlers откриват ново съдържание, за да индексират и разбират как са свързани страниците. Тези връзки (линкове) разкриват истинското значение на уеб страница, която е от съществено значение за горна позиция в резултатите от търсенето.

Ето защо не е достатъчно, просто да създадете уебсайт с интригуващ дизайн, подобрена скорост и подходящо съдържание. Интелигентността на алгоритъма взема предвид съдържанието около връзката, позицията на страницата и други фактори. Всички тези елементи (вкл. и линкбилдинга) влияят върху индексирането, позиционирането и класирането на страницата Ви в Google.

Искате ли Вашата уеб страницата да се показва на първата страница в Google?

Тогава всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас и ние ще се уверим, че Вашата страница е на върха на позициите на търсачката. 

Вижте нашите атрактивни предложения за линк билдинг пакети

линкбилдинг

НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА ЛИНК БИЛДИНГ:

Изисквания за публикуването на  статии:

  • текст от поне 300 думи  и 1 снимка;
  • Вашият линк за публикацията;
  • Писане на  публикация от нас със 60-70%  уникалност на текста –  доплащане  от  10 лв. за публикация;
  • Статиите се  публикуват x 2 на ден (може и със задна дата);
  • Всички връзки  са с  „DO FOLLOW“;
  • За залагания: хранителни  добавки – цената  е със 100%  оскъпяване.
Link Building еИзграждане и набавяне на нови качествени входящи връзки към сайта.
Полезността от линкбилдингИзграждане на обратни връзки (link building) към вашия сайт може значително да подобри неговите позиции.
Link building е задължителен при SEO оптимизацияУслугата е задължителна ако искате да сте на първи позиции в търсачката. Линковете изграждат доверие и допринасят за авторитета и висок рейтинг на сайта.
Доверени линкове “Trust flow”За сайтове, блогове, описателно съдържание. Много полезни за вдигане на Trust flow показателя на сайта, за кратко време. Повишава доверието на търсачките към сайта. 
Пакетни предложения за линкбилдинг
  • пакет “Start” – 75 лв.
  • пакет “Business” – 180 лв.
  • пакет “Business Pro” – 280 лв.

Често задавани въпроси?

Линк билдинг или създаване на връзки е набиране на линкове към сайта. Това помага на сайта да се класира на първи позиции в търсачките.

Да, линк билдинга е важен за оптимизацията на сайта, защото търсачките обхождайки цялата мрежа извличат дадено съдържание, от което взимат ключови думи и ги добавят в своите индекси.

Потребителят въвежда ключови думи в търсачките при търсене и според алгоритъм, който е доста сложен те класират дадени страници по търсените ключови думи.

Търсачката анализира съдържанието на вашия сайт, но също така анализира и линковете, които водят към него.

Те са своеобразен сигнал, че споделеното съдържание е качествено, интересно и полезно. Именно такъв тип резултати търсачката се старае да показва на първите позиции, за да удовлетвори потребителското търсене.

Call Now Button