Google реклама

Google реклама


Професионалният и сертифициран екип на Айвис Дизайн ще увеличи бизнеса ви веднага с добре изградени google реклама. 
 

Имате ли нужда от реклама в Google?

От Google представят Google Ads като лесна за ползване платформа за малки бизнеси и фирми. Истината е, че всеки може да направи Google Ads кампания. Тук идва обаче разликата, когато това е направено от маркетинг експерт.

Платформата всъщност е изключително сложна. Има изобилие от огромен брой опции и „капани“. В които неопитните рекламодатели попадат и започват да харчат повече и повече бюджет. Възвращаемостта обаче в повечето случаи е незадоволителна.

За да постигнете отлични резултати бързо за Вашия бизнес, е необходимо да поверите Google Ads кампанията си за професионално управление според най-добрите практики в сферата.

Реално всички рекламни кампании имат нужда и могат да спечелят от Google Ads оптимизация. Най-често при поемане на управление на кампания постигаме подобрение на успеваемостта от 15 до 50%. Това означава именно толкова по-малки разходи за клиентите ни и третирана реклама. 

Ние се фокусираме върху резултатите, базирайки се на отличното познаване на инструментариума на Google Ads и Google Analytics за оптимизация на рекламите.

Цена за разработка на рекламна кампания

Google реклама – създаване на профил
Месечно проследяване на създадените реклами

За повече информация:

+3598 771 977 55

info@ivysdesignbg.com

Call Now Button