SEO оптимизация

Какво е SEO оптимизация за търсачки?

SEO означава „оптимизация за търсачки“. Казано по-просто, това означава процес на подобряване на вашия сайт, за да се повиши неговата видимост, когато хората търсят продукти или услуги, свързани с вашия бизнес, в Google, Bing и други търсачки. Колкото по-добра видимост имат страниците ви в резултатите от търсенето, толкова по-вероятно е да привлечете внимание и бъдещи и клиенти към бизнеса си. SEO оптимизацията

Как работи SEO?

Търсачките като Google и Bing използват ботове, за да обхождат страници в мрежата. Да преминават от сайт на сайт, да събират информация за тези страници и да ги поставят в индекс. Мислете за индекса като за гигантска библиотека, където библиотекарят може да извади книга (или уеб страница), за да ви помогне да намерите точно това, което търсите в момента. След това алгоритмите анализират страниците в индекса.

Като вземат предвид стотици фактори за класиране или сигнали, за да определят кои страници трябва да се показват в резултатите от търсенето за дадена заявка. В нашата аналогия с библиотеката, библиотекарят е прочел всяка една книга в библиотеката и може да ви каже коя точно ще има отговорите на вашите въпроси. За разлика от платените реклами при търсене, не можете да плащате на търсачките, за да получите по-високо класиране при органично търсене. Това означава, че SEO експертите трябва да се заемат с работата. Ето къде влизаме ние. 

Защо SEO е важно за маркетинга?

SEO е основна част от дигиталния маркетинг. Това е така защото хората извършват трилиони търсения всяка година, често с търговски намерения, за да намерят информация за продукти и услуги. Търсенето често е основният източник на дигитален трафик за марки и допълва други маркетингови канали.

По-голямата видимост и по-високото класиране в резултатите от търсенето от конкуренцията може да окаже съществено влияние върху крайния резултат. Въпреки това резултатите от търсенето се развиват през последните няколко години. За да дадат на потребителите по-директни отговори и информация, която е по-вероятно да задържи потребителите на страницата с резултати, вместо да ги насочва към други уебсайтове.

Увеличаване на известността

Различни методи могат да увеличат изпъкването на уеб страница в резултатите от търсенето. Кръстосаните връзки между страници от един и същи уебсайт за предоставяне на повече връзки към важни страници може да подобри неговата видимост. Дизайнът на страницата кара потребителите да се доверят на сайт и да искат да останат, след като го намерят. ​​

Написването на съдържание, което включва често търсени ключови фрази. Така че да бъде уместно за голямо разнообразие от заявки за търсене, ще увеличи трафика. Актуализирането на съдържанието, така че търсачките да обхождат често, може да придаде допълнителна тежест на сайта. Добавяне на подходящи ключови думи към метаданните на уеб страница. Включително етикет за заглавие и мета описание. Ще има тенденция да подобри уместността на обявите за търсене на сайта, като по този начин увеличи трафика.

Индексиране

Водещите търсачки, като Google, Bing и Yahoo!, използват роботи, за да намерят страници за техните алгоритмични резултати от търсенето. Страници, които са свързани от други индексирани страници на търсачките, не е необходимо да се изпращат, защото се намират автоматично. Днес повечето хора търсят в Google с мобилно устройство.

През ноември 2016 г. Google обяви сериозна промяна в начина на обхождане на уебсайтове. Започна да прави своя индекс на първо място за мобилни устройства, което означава, че мобилната версия на даден уебсайт става отправна точка за това, което Google включва в своя индекс.

SEO оптимизация за търсачки

Казано по-просто. Това означава процес на подобряване на вашия сайт, за да се повиши неговата видимост, когато хората търсят продукти или услуги. Свързани с вашия бизнес, в Google, Bing и други търсачки.

SEO работи

Търсачките като Google и Bing използват ботове. Те обхождат страници в мрежата, да преминават от сайт на сайт, да събират информация за тези страници и да ги поставят в индекс.

SEO е важно за маркетинга

SEO е основна част от дигиталния маркетинг, защото хората извършват трилиони търсения всяка година, често с търговски намерения, за да намерят информация за продукти и услуги.

Увеличаване на известността

Различни методи могат да увеличат изпъкването на уеб страница в резултатите от търсенето. Кръстосаните връзки между страници от един и същи уебсайт за предоставяне на повече връзки към важни страници може да подобри неговата видимост

Индексиране

Водещите търсачки, като Google, Bing и Yahoo!, използват роботи, за да намерят страници за техните алгоритмични резултати от търсенето.НАШИТЕ ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

* Посочените по-горе цени са на месец без ДДС

Call Now Button